Impulse Art Management

Sumatrakade 1039
1019 RD Amsterdam
The Netherlands
P +31 20 626 6944
info@impulseartmanagement.nl
Member of the International Artist
Managers’ Association (IAMA)
NL EN

Georgia Burashko Mezzo Sopraan

De van oorsprong Canadese mezzosopraan nu woonachtig in Den Haag studeerde aan de

McGill University’s Schulich School of Music (Bachelor) en haalde eveneens haar Masters aan de University of Toronto Opera School, kreeg een Rebanks Family Fellow aan de Glenn Gould School en ontving haar 2e Masters in Oude Muziek met onderscheiding en opmerking van ,, in het bezit zijn van een prachtig instrument dienstbaar aan de muziek met diepste en oprecht betrokkenheid “- van het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

 

Haar meest recente opera rollen omvatten Diewer (J.S Bach- De Apocalyps), Juno (Orphée aux Enfers), Tirinto (Imeneo), Zosha (Farewell Auschwitz), Cari Bayar (Lizée and Ivany’s No Ones Safe), Dritte Dame (Die Zauberflöte), Nerone (Agrippina), Zerlina (Don Giovanni)  waarover Opera Canada schreef; ,, in which she was praised for her 'heartfelt delivery, her luminous voice matching her radiant beauty”.

 

Daarnaast heeft Georgina al diverse concerten gegeven zoals met de Nederlandse Bachvereniging Erbarme dich voor de radio 4 opgenomen alsook de rol van Nerone - Händels Agrippina in Royaumont etc.

 

In 2022 Georgia gaf de première van J.S. Bach The Apolcalypse, een gezamenlijke productie van de Nederlandse Bach Vereniging en Opera2day, hetgeen door heel Nederland te zien was, zong 2e sopraan in C.P.E. Bach’s Die Israeliten in de Wüste o.l.v. Paul Agnew. Ook ging zij in 2022 op tournee met werken van haar debuut CD 17e -eeuwse Italiaanse muziek voor stem en harp door Nederland en Italië.

 

Georgia werkt veel met de Nederlandse Bach Vereniging en zal in seizoen 23/24 een wereldtournee maken met Les Art Florissants met de the Fairy Queen- H. Purcell.

 

 

2022